Blog

Tandimplantaten: 50 tot 80% van de kosten terug

Je echte tanden zo lang mogelijk houden? Dat kan, als je je gebit goed verzorgt, en regelmatig op controle gaat naar de tandarts. Zo voorkom je hoge kosten voor een tandimplantaat, brug, kroon of tandprothesen. Of voor de behandeling van ziek tandvlees of aangetaste holtes en ligamenten.

50 of 80% terug van de kosten voor een tandimplantaat

Ga je regelmatig op controle bij de tandarts, maar is er toch geen weg rond tandimplantaten, bruggen, kronen, of een volledige of gedeeltelijk uitneembare prothese? Reken dan op de tandzorgverzekering bij Partena Ziekenfonds. 

De tandverzekering Dentalia Plus beschermt je tegen hoge kosten die de wettelijke ziekteverzekering niet dekt. Dankzij deze speciale verzekering voor je tanden krijg je 50 tot 80% terugbetaald, tot 1.050 euro per persoon per jaar.

Krijg 80% van de kostprijs van een tandimplantaat

Hoe je 80% terugkrijgt, in plaats van 50%? Heel eenvoudig. Ga trouw elk jaar naar je tandarts voor een controle. Op die manier verdien je het recht op 80% terugbetaling. 

Dateert je laatste tandverzorging toch van meer dan een jaar geleden? Dan krijg je toch nog de helft van je tandimplantaten kostprijs terug.

Reken ook op onze verzekering medische kosten

Ook onze verzekering medische kosten Ambulant voorziet terugbetalingen tot 500 euro voor bruggen, beugels, stifttanden, kronen, implantaten en tandprothesen. Zo kies je voor de beste oplossing voor je gebit, zonder zorgen om de kosten.


Zijn de tanden van jouw gezin verzekerd? Ontdek Dentalia Plus.
 
tandimplantaten

Dossier tanden

Lees meer over tanden poetsen, tandcorrecties, terugbetalingen,
en onze tandverzekering.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Hoe voorkom je tandbederf?

Hoe voorkom je tandbederf?

Blog 14 november 2015

De meeste tandproblemen ontstaan door cariës en tandplak. Niet alleen je tanden, maar ook je tandvlees kan aangetast worden. Poets je tanden goed en ga regelmatig naar de tandarts om gaatjes en andere problemen te voorkomen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor