Blog

Geef feedback aan je poetshulp

Hecht jij belang aan blinkende kranen of schone plinten en heb je het gevoel dat je poetshulp die soms minder aandacht geeft? Laat het gewoon weten. Hoe beter jij je wensen aan je poetshulp uitlegt, hoe beter je je voelt in je pas gepoetste huis. En daar doen we het bij Partena Hulp in huis tenslotte voor.

Jouw feedback telt

We merken bij Partena Hulp in huis dat klanten het niet gemakkelijk vinden om feedback te geven aan hun poetshulp. Nochtans is het vanzelfsprekend dat elke klant andere verwachtingen heeft voor zijn huis. Je poetshulp vindt het dan ook nuttig dat je jouw voorkeuren duidelijk maakt.

Alle poetshulpen van Partena zijn opgeleid om feedback op een constructieve manier te ontvangen, en in de praktijk om te zetten. Regelmatig opbouwende feedback en suggesties geven kan de samenwerking met je poetshulp alleen maar beter maken.

Zo geef je je wensen door

Via de Poetswijzer

Ben je niet thuis als je poetshulp langs komt, dan kun je je verwachtingen en feedback noteren in de Poetswijzer, het communicatieschriftje dat je consulent je kan bezorgen. Gebruik het als een soort heen-en-weerschriftje tussen jou en je poetshulp. Noteer er je opmerkingen en suggesties in. Is je Poetswijzer vol en wens je een nieuwe? Vraag er eentje aan via ons contactformulier.

Rechtstreeks

Af en toe een complimentje geven mag natuurlijk ook! Ben je zelf thuis als je poetshulp bij je langskomt, dan is rechtstreekse feedback natuurlijk nog beter.

Deze tips maken het gesprek makkelijker:

  • Stel het gesprek niet uit en neem er je tijd voor. Leg rustig uit wat je bedoelt.
  • Begin met iets positiefs, en zeg dan wat er beter kan. Geef je poetshulp de kans om te reageren, en zoek samen naar een oplossing.
  • Hou je feedback zakelijk. Bespreek de feiten, en richt je opmerkingen niet op de persoon, maar op zijn of haar werk. Het kan niet de bedoeling zijn om je poetshulp persoonlijk te raken.
  • Niet tevreden? Geef advies of suggesties over hoe het beter zou kunnen.
  • Hou je verwachtingen realistisch: hou rekening met het aantal uren en de middelen waarover je poetshulp beschikt.
  • Ben je tevreden, aarzel dan niet om ook een complimentje te geven.

Inspiratie nodig voor een goed feedback-gesprek? 

Bekijk ons filmpje:

 
Ontdek de poets- en strijkhulp
Feedback geven poetshulp

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Ontdek de voordelen Tijd voor jezelf en je gezin

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Wat mag je verwachten van een bezoek aan de slaapkliniek?

Wat mag je verwachten van een bezoek aan de slaapkliniek?

Blog 31 oktober 2016

Een goede nachtrust is essentieel voor een productief leven. Als je slaapproblemen hebt, zul je de gevolgen daarvan in het dagelijkse leven al snel ondervinden. Soms zijn die problemen van voorbijgaande aard. Maar ze kunnen ook aanhouden, ongeacht de trucjes die je probeert - want hoeveel schaapjes waren het weer? Misschien is het dan tijd om eens langs te gaan in een slaapkliniek.

Wat betekent het om verziend te zijn?

Wat betekent het om verziend te zijn?

Blog 29 november 2016

Ondervind je de laatste tijd problemen met lezen? Van ver zie je alles nog haarscherp maar van dichtbij gaat het wat moeizamer. Dan is het mogelijk dat je verziend bent. Als je wilt weten wat dat juist is en hoe dat komt, lees dan zeker verder.


Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Blog 20 januari 2016

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor