Blog

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Blog 19 oktober 2016

Indien je belemmerd wordt om je dagelijkse activiteiten te doen, kan een ergotherapeut je helpen om deze weer goed op te pikken. De ergotherapeut stemt zijn kunnen af op jouw wensen en problemen. Ergotherapie is zorg op maat voor zowel kinderen als volwassenen. 


Dyscalculie

Dyscalculie

Blog 7 oktober 2016

2 x 2 = 4? Dyscalculie is een rekenstoornis die voorkomt bij kinderen en volwassenen. Hoewel maal- en deeltafels, optellen en aftrekken, breuken en meetkunde voor de meeste kinderen na een tijdje een automatisme worden, blijft dit voor kinderen met dyscalculie een erg moeilijke materie.

Doe op tijd iets aan gehoorverlies

Doe op tijd iets aan gehoorverlies

Blog 6 oktober 2016

Gehoorverlies ontstaat geleidelijk, en vaak is het een grote stap om het te laten onderzoeken. Nochtans heeft zelfs licht gehoorverlies een grote impact op je leven. Het probleem tijdig aanpakken kan heel wat extra gezondheidsproblemen helpen vermijden.

Wat is de prijs van een hospitalisatieverzekering?

Wat is de prijs van een hospitalisatieverzekering?

Blog 5 oktober 2016

Een hospitalisatieverzekering is tegenwoordig geen overbodige luxe. Geneeskundige verzorging wordt steeds duurder en de klassieke ziekteverzekering betaalt minder terug. Met een hospitalisatieverzekering van Partena Ziekenfonds bescherm je jouw gezondheid en die van je gezin. Ben je benieuwd naar de prijs van een hospitalisatieverzekering? Lees dan vooral verder.

Incontinentie: praat erover met je huisarts

Incontinentie: praat erover met je huisarts

Blog 4 oktober 2016

Urineverlies komt vaker voor dan je denkt, en op elke leeftijd. Praat erover met je huisarts. Want tot 70 procent van de gevallen van incontinentie kunnen verholpen worden. Partena Ziekenfonds biedt ook een tegemoetkoming voor incontinentiemateriaal.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor