Activiteit

Zwangerschapsyoga (Mechelen)

Tijdens je zwangerschap verandert er heel wat met je lichaam, ook op emotioneel en mentaal vlak. Dat is niet altijd negatief, ernstig of langdurig. Maar toch … soms stormt het van binnen. Kan zwangerschapsyoga je helpen om de bevalling zo goed mogelijk voor te bereiden?

Overtuig jezelf! In deze reeks van 3 lessen leert Catherine Goedgezelschap, kinesitherapeut en yogadocent, je houdingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen aan om je, tijdens je zwangerschap, op een natuurlijke en bewuste manier, ontspannen en energiek te blijven voelen. Ook je baby heeft daar baat bij. En je krijgt heel wat praktische tips.

Deze workshop is geschikt voor aanstaande moeders vanaf de veertiende week van de zwangerschap.

Draag gemakkelijke kledij en breng je eigen yogamat of anti-slipdoek mee om op mat van centrum te leggen (beiden zijn verkrijgbaar in het centrum).

Data en uren van de lessen: woensdag 7, 14 en 21 december 2016, telkens van 19u tot 20u


Wanneer

Woensdag 7 december 2016 van 19u tot 20u (start van de reeks van 3 lessen)


Waar

Gezondheidscentrum Mechelen, Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen


Prijs

39 euro / mama


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan bij catherine@gcmechelen.be.


 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor