Activiteit

Workshops Vegetarisch koken met lekkere vleesvervangers (Beringen)

Worst en charcuterie zijn kankerverwekkend, rood vlees waarschijnlijk ook. Wat moeten we met dit soort berichten? Als je je vleesconsumptie wil verminderen of als je de overstap wil maken naar vegetarisch eten maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen zijn deze twee workshops bijzonder nuttig. Want je maakt er kennis met een aantal alternatieven voor vlees. Je leert ze bereiden en je proeft ervan.

Worst en charcuterie zijn kankerverwekkend, rood vlees waarschijnlijk ook. Wat moeten we met dit soort berichten? Moeten we dit nu mijden zoals met asbest en roken van tabak het geval is? Gaat het alleen om kanker en bepaalde soorten vlees of bereidingen?

Uit onderzoek blijkt dat we onze dagelijkse consumptie van bepaalde vleeswaren best verminderen. Hoe doen we dat? En zijn er alternatieven voor vlees?

Als je al die slaatjes beu gegeten bent of als je bijvoorbeeld iemand in huis hebt die weigert om nog langer vlees te eten dan zijn deze workshops iets voor jou. Ook als je de overstap wil maken naar vegetarisch eten maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen of als of je gewoon op culinaire ontdekkingstocht wil, zijn deze workshops waarin je kunt proeven van een aantal alternatieven voor vlees bijzonder nuttig.

Meebrengen: schort, snijplankje en aardappelmesje.


Wanneer

Dinsdag 2 en 16 februari 2016, telkens van 19u tot 22u


Waar

OC De Buiting Paal, Tessenderlosesteenweg 18, 3580 Beringen


Prijs

32 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Limburg op T. 011 560 100.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor