Activiteit

Workshops Stress en burn-out (Evergem)

Onze samenleving is meer en meer gericht is op prestatie. Niet enkel op de werkplaats maar ook op privévlak groeien de verwachtingen in elk van ons. Als dat tot te veel spanningen leidt gedurende een lange periode dan kan dat tot uitputting leiden. Maar zover laat je dat best niet komen. Tijdens drie workshops kom je daarover meer te weten. Je krijgt ook praktische tips en oefeningen om uitputting te voorkomen en ermee om te gaan.

Heb je de laatste tijd meer last van stress en mentale of fysieke klachten? Hoe hoog leg je de lat voor jezelf? Durf je aan te geven wanneer het genoeg is of blijf je je grenzen alsmaar verleggen? Veel van deze klachten zorgen voor een verhoogd risico op burn-out. 

Tijdens drie workshops verneem je meer over de symptomen en de oorzaken van een burn-out. Ook preventie komt aan bod. Door een combinatie van oefeningen en theorie leer je op een interactieve manier bij over het voorkomen van en het omgaan met burn-out.


Data en uren van de workshops:

  • dinsdag  23 februari 2016
  • dinsdag 1 en 8 maart 2016
telkens van 13u30 tot 16u30

Wanneer

Dinsdag 23 februari 2016 van 13u30 tot 16u30 (start van de reeks van 3 workshops)


Waar

Ontmoetingscentrum Belzele - De Lieve, Belzeelsestraat 29, 9940 Evergem


Prijs

48,60 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Eeklo

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor