Activiteit

Workshops Praten met je kinderen (Heist-op-den-Berg)

Een kind opvoeden is een hele klus. Hoe doe je dat als ouder bij een kind tot 12 jaar? Met een groep van ouders ga je een zestal keer samen aan de slag. In deze interactieve workshops leer je een aantal communicatietechnieken die makkelijk hanteerbaar zijn in je contact met kinderen tot twaalf jaar.

Een kind opvoeden is een hele klus. En dan wil je ook nog graag dat het zich goed in zijn vel voelt en je komt vertellen wanneer er iets dwars zit.
Hoe doe je dat als ouder? Met een groep van ouders ga je een zestal keer samen aan de slag. Je verneemt meer over de wijze waarop kinderen communiceren. In de workshops leer je een aantal communicatietechnieken die makkelijk hanteerbaar zijn in je contact met kinderen tot twaalf jaar. Ze zijn erop gericht om de achterliggende gevoelens en reacties van je kind beter te begrijpen en om het te helpen zijn verhaal te verwoorden zodat het zich geholpen voelt. 
De training is praktijkgericht. Er wordt in kleine groepjes geoefend met de eigen thuis- of werksituatie als uitgangspunt.

Data en uren van de workshops:

  • donderdag 21 en 28 januari 2016
  • donderdag 18 en 25 februari 2016
  • donderdag 3 en 24 maart 2016

telkens van 20u tot 22u15

Wanneer

Donderdag 21 januari 2016 van 20u tot 22u15 (start van de reeks van 6 workshops)


Waar

Sporthal, Lostraat 48A, 2220 Heist-op-den-Berg


Prijs

180 euro / persoon (270 euro / ouderpaar)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@kroost.be of T. 0473 94 72 51

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor