Activiteit

Workshops Pilates voor beginners (Mechelen)

Wil je meer bewegen dan heb je keuze zat. Starten is al een belangrijke stap. Maar niet elke beweegactiviteit is voor iedereen geschikt. En bij sommige activiteiten verwacht men dat je bij of kort na de start al fit genoeg bent om te kunnen volgen en vol te houden in groep.

Bij Pilates is dat niet het geval. Pilatesoefeningen zijn geschikt voor iedereen ouder dan 15 jaar. Eerst komt het centrum van je lichaam (buik-, bekken-, rug- en bilspieren) aan bod. Van daaruit ga je dan je ganse lichaam trainen. 
Je lichaamshouding verbetert. Je krijgt er sterke en soepeler spieren van. Je voorkomt er blessures en valincidenten mee. Ook mentaal vaar je er wel bij. 

Tijdens deze reeks van 6 lessen begeleidt Isabel Meukens, een ervaren en gecertifieerd Pilatestrainer, je tijdens je ontdekkingstocht naar veilige en plezierige beweegactiviteiten die je kunt volhouden. Het aantal deelnemers is beperkt. Wees er snel bij! 

Draag gemakkelijke kledij en breng (warme) sokken, een grote handdoek en een flesje water mee. 

Data en uren van de lessen:

  • dinsdag 8, 15, 22 en 29 november
  • dinsdag 6 en 13 december
telkens van 11u tot 12u


Wanneer

Dinsdag 8 november 2016 van 11u tot 12u (start van de reeks van 6 lessen)


Waar

Gezondheidscentrum Mechelen, Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen


Prijs

81 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via isabel@gcmechelen.be. Meld bij inschrijving je naam, het aantal deelnemers en de datum van de eerste les.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor