Activiteit

Workshops Leren ontspannen (Ninove)

Stress in je leven is niet slecht zolang je draaglast voldoende groot blijft om, bij een ernstige en langdurige stresssituatie, het hoofd boven water te houden. Tijdens drie workshops leer je je eigen stresspatronen kennen. Je verneemt meer over de lichamelijke en mentale signalen van ongezonde stress. En vooral, je krijgt heel wat tips om er goed mee om te gaan.

Stress in je leven is niet slecht zolang je draaglast voldoende groot blijft om, bij een ernstige en langdurige stresssituatie, het hoofd boven water te houden. 
Tijdens deze workshops leer je je eigen stresspatronen kennen. Je verneemt meer over de lichamelijke en mentale signalen van ongezonde stress.  En vooral, je krijgt heel wat tips om er goed mee om te gaan en om je leven boeiend te houden.

Data en uren van de workshops:

  • maandag 18 en 25 januari 2016
  • maandag 1 februari 2016
telkens van 19u30 tot 22u

Wanneer

Maandag 18 januari 2016 van 19u30 tot 22u (start van de reeks van 3 workshops)


Waar

CC De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove (ingang via de Edmond De Deynstraat)


Prijs

30 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Vlaamse Ardennen en Dender.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor