Activiteit

Workshops Kleurige en smaakvolle kruiden leren combineren (Zonhoven)

In Vlaanderen kun je heel wat kruiden kopen. We kennen daarom nog niet alle gebruiks- en combinatiemogelijkheden. Tijdens twee workshops ontdek je hoe je pit en smaak kunt geven aan je voeding. Zo blijf je ook langer gezond. Een aanrader!

In Vlaanderen kun je heel wat kruiden kopen. We kennen daarom nog niet alle gebruiks- en combinatiemogelijkheden. We weten dat ze smaak en kleur aan diverse gerechten geven.
Tijdens twee workshops maak je kennis met enkele exotische kruiden en combinaties ervan met bepaalde ingrediënten zoals vis, kip en vlees.

Ontdek je hoe je pit en smaak kunt geven aan je voeding. Zo blijf je ook langer gezond.


Wanneer

Maandag 18 en 25 januari 2016, telkens van 19u30 tot 22u


Waar

GC Tentakel Keuken, Kneuterweg 2, 3520 Zonhoven


Prijs

40 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via tentakel@zonhoven.be of T. 011 81 05 50.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor