Activiteit

Workshop Weg met die warboel (Jette)

Meer grip op je leven krijgen en rust: wie wil dat niet? Krijg je werk en hobby’s of gezinsleven niet meer vlot gecombineerd: volg dan deze workshop. Je krijgt heel wat opruimtechnieken en praktische tips mee voor meer tijd voor jezelf en voor die dingen waar je nu niet aan toe komt.

Als je elke dag een gevecht levert om je huis op orde te krijgen, om je werk en hobby’s of gezinsleven te combineren of als je bij de kamer van je kind denkt 'hier is echt geen beginnen aan', dan is deze workshop iets voor jou.

Je krijgt heel wat opruimtechnieken en praktische tips om je leven en je huis terug leefbaar en gezellig te maken zodat je meer tijd hebt voor jezelf en voor die dingen waar je nu niet aan toekomt of alleen maar kunt van dromen. 

De workshop wordt begeleid door Veerle Bultinck van Organise-it.

Een organisatie van Organise-it in samenwerking met LDC Parkresidentie en Partena Ziekenfonds en partners.


Wanneer

Woensdag 25 mei 2016 van 19u30 tot 21u30


Waar

LDC Parkresidentie, St. Vincentius a Paulostraat 2a, 1090 Jette (ingang via de Léon Theodorstraat)


Prijs


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Organise-it of T. 0499 51 90 46.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor