Activiteit

Workshop Stress en bevlogenheid (Gent)

Stress en combinatiedruk zijn woorden waar je tegenwoordig niet aan kunt ontsnappen. Voel je dit dan kan het een signaal zijn om de prioriteiten in je leven te herbekijken, je anders te organiseren of gewoon je veerkracht te versterken. Meditatie en sport kunnen je daarbij helpen.

Als stress je gezondheid schaadt heb je niet alleen veerkracht maar ook keerkracht en een keerkans nodig. Hoe kom je daaraan? Tijdens deze interactieve workshop kom je hierover meer te weten. De nadruk ligt wel op de praktijk. Want het is de bedoeling om iedere deelnemer praktische tips op maat te bezorgen die snel toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Kortom: Join IN, stress OUT!

Wanneer

Maandag 7 mei 2018 van 18u30 tot 21u30


Waar

Partena Ziekenfonds, Sluisweg 2, 9000 Gent


Prijs

35 euro / persoon (30 euro voor leden van Partena Ziekenfonds mits gebruikmaking van de kortingscode bevlogenheid@partena)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Alert Opleidingen.

 

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor