Activiteit

Workshop Praten met je puber (Sint-Niklaas)

Bij pubers komen afspraken die al jaren werken vaak op losse schroeven te staan. Dat zorgt voor eindeloze discussies. Tijdens deze interactieve vorming krijg je heel wat tips om efficiënt met pubers te communiceren en te onderhandelen. Een aanrader!

De puberteit is een stormachtige periode. Het lijkt wel of pubers plots een andere taal spreken en zowel ouders als pubers naast elkaar praten. Pubers schoppen ook vaak tegen grenzen aan. Dat maakt afspraken maken en onderhandelen niet gemakkelijk. Tijdens deze interactieve vorming krijg je handvatten om op een opbouwende manier met je puber te praten. Je krijgt een kader, en praktijkvoorbeelden maken alles duidelijker. Er is ook tijd voor uitwisseling en vragen.


Wanneer

20 januari 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

Vrije Ateliers, Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit  via de website van Vormingplus Waas en Dender.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: 75% terugbetaling medische kosten bij volwassenen

Medicalia: 75% terugbetaling medische kosten bij volwassenen

Blog 28 maart 2017

Onze gezondheid hebben we helaas niet in de hand. Sportblessures, rugklachten of voedingsproblemen... het kan iedereen overkomen. Een bezoek aan een osteopaat, homeopaat, diëtist of psycholoog, wordt zelden terugbetaald. Deze niet-terugbetaalde medische kosten lopen soms erg hoog op. Vanaf nu vormt Medicalia de oplossing: deze verzekering reduceert medische kosten met 75%.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor