Activiteit

Workshop Praten met je puber (Sint-Niklaas)

Bij pubers komen afspraken die al jaren werken vaak op losse schroeven te staan. Dat zorgt voor eindeloze discussies. Tijdens deze interactieve vorming krijg je heel wat tips om efficiënt met pubers te communiceren en te onderhandelen. Een aanrader!

De puberteit is een stormachtige periode. Het lijkt wel of pubers plots een andere taal spreken en zowel ouders als pubers naast elkaar praten. Pubers schoppen ook vaak tegen grenzen aan. Dat maakt afspraken maken en onderhandelen niet gemakkelijk. Tijdens deze interactieve vorming krijg je handvatten om op een opbouwende manier met je puber te praten. Je krijgt een kader, en praktijkvoorbeelden maken alles duidelijker. Er is ook tijd voor uitwisseling en vragen.


Wanneer

20 januari 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

Vrije Ateliers, Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit  via de website van Vormingplus Waas en Dender.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor