Activiteit

Workshop Praten met je kinderen (Ninove)

Een kind opvoeden is een hele klus. Hoe doe je dat als ouder bij een kind tot 12 jaar? In deze interactieve workshop leer je een aantal communicatietechnieken die makkelijk hanteerbaar zijn in je contact met kinderen tot twaalf jaar.

Praten met kinderen veronderstelt niet alleen een goede luisterhouding maar ook begrijpen van gedrag van kinderen. Wat vertellen kinderen ons werkelijk? Welke zijn de achterliggende boodschappen? 
In deze interactieve workshop leer je een tiental tips en een handvol communicatievaardigheden om gesprekken met kinderen van 3 tot 12 jaar makkelijker te maken. Je oefent met herkenbare voorbeelden uit thuis- en werksituatie als uitgangspunt.

Wanneer

Woensdag 2 maart 2016 van 9u tot 12u


Waar

CC De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove (ingang via de Edmond De Deynstraat)


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Vormingplus Vlaamse Ardennen en Dender

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor