Activiteit

Workshop EHBO Reanimatie met AED (Oostende)

Hartfalen tijdens het sporten komt regelmatig in de media. Het slachtoffer is dan meestal een getrainde sporter. Het is altijd plots en onverwacht want iedereen denkt dat sporters kerngezond zijn. Beoefen je dezelfde sport als het slachtoffer zoals voetbal of wielrennen? Dan is de kans groot dat je je afvraagt of jou dat ook kan overkomen of wat je kunt doen als een teamgenoot of een supporter getroffen wordt door hartfalen.

De Stad Oostende wil het aantal sterfgevallen door acuut hartfalen terugdringen. Daar kan elke Oostendenaar toe bijdragen. Daarom kan elke Oostendenaar een Workshop EHBO Reanimatie met AED volgen. Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van EHBO. Je maakt kennis met de reanimatietechnieken die je kunt inoefenen. Hierbij wordt het gebruik van een AED-toestel haarfijn uitgelegd.

Wanneer

Donderdag 23 november 2017 van 19u tot 22u


Waar

Stadhuis, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van de Stad Oostende

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor