Activiteit

Workshop Coaching met paarden (Overmere)

Omgaan met dieren kan heel wat voordelen voor je gezondheid opleveren. Je zelfbeeld krikt er bijvoorbeeld van op. Ze dragen bij tot structuur en ze motiveren je. Daarom worden ze ook ingeschakeld in de zorg. Niet enkel als hulpmiddel, soms ook om je op te vrolijken of om een therapie te ondersteunen. Wat levert het inzetten van een paard op? Waarom een paard?

Tijdens deze kennismakingsworkshop verneem je meer over de rol van een paard bij coaching van een mens. Er bestaan veel programma's en –methodieken. Maar niet elke aanpak past bij iedereen. Je krijgt de kans om de werkwijze van Ver-Schil aan den lijve ondervinden. Maar het contact met een paard wordt je zeker niet opgedrongen. Het paard wordt niet bereden, ervaring met paarden is niet nodig en je kunt er ook alles rustig observeren vanop afstand. 

De workshop wordt afgerond met een drankje en een hapje. Je vragen en het uitwisselen van ervaringen komen zeker aan bod. 

De workshop is enkel voor volwassenen. Kinderen mag je meebrengen. 
De workshop gaat door als minstens 4 volwassenen deelnemen. Maximum 8 deelnemers.

Wanneer

Zondag 10 juli 2016 van 9u30 tot 12u


Waar

Dreefwegel, 9290 Berlare (Overmere)


Prijs

20 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@ver-schil.be of via T. 0496 50 28 58

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor