Activiteit

Weerbaarheidstraining voor kinderen (Leerbeek)

Soms zit je kind niet lekker in zijn vel. Hindert dat zijn dagelijks functioneren of duurt dat lang dan dreigt het vast te lopen in zijn ontwikkeling. De oorzaak of oorzaken zijn niet altijd gemakkelijk te bepalen. Voelt het zich minderwaardig? 
Wordt je kind uitgelachen of gepest? Geeft het altijd toe om toch maar bij de groep te horen?

Gelukkig kunnen de meeste kinderen voor zichzelf opkomen? Maar is dat steeds het geval? En blijft dat zo? Want elk kind is anders. Ook de context verschilt bij elk kind en die kan snel wijzigen. 
De begeleidster, Tamara Noynaert, brengt tijdens deze training je kind op een vlotte, interactieve manier enkele eenvoudige technieken bij om zijn weerbaarheid te versterken. Deze kunnen helpen om te voorkomen dat je kind in een situatie verzeilt waardoor het ongelukkig wordt. 

De training is bestemd voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Het gaat niet om een therapie.


Wanneer

Zaterdag 23 juli 2016 van 13u30 tot 16u30


Waar

Brusselstraat 4, 1755 Leerbeek


Prijs

45 euro / kind


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via tamara.noynaert@telenet.be of T. 0495 76 59 42.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor