Activiteit

Training Mindfulness (Herzele)

Wil je beter leren omgaan met negatieve gedachten, spanningen en emoties? Dan is deze Mindfulnesstraining, gebaseerd op cognitieve therapie en mindfulness, misschien iets voor jou.

Negatieve gedachten, spanningen en emoties hebben een grote destructieve invloed op je gezondheid en welzijn. Vaak leiden ze tot uitputting, slaaptekort en tot conflictsituaties. Dat zijn allemaal zaken die je kunt missen als kiespijn, zeker omdat ze vaak bijkomende en onherstelbare schade veroorzaken. 

Via deze training leer je rechtstreeks en bewuster met negatieve gedachten, emoties en spanningen om te gaan. Pas je de tijdens deze training aangeleerde methodiek en technieken regelmatig en correct toe dan kun je beter tegen stress. Je psychisch welzijn verbetert. En je klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

De training bestaat uit 8 lessen.

Trainer: mevrouw An Evenepoel

Wanneer

• vrijdag 29 april 2016
• vrijdag 13, 20 en 27 mei
• vrijdag 3, 10, 17 en 24 juni

telkens van 9u30 tot 12u

Wanneer

Vrijdag 29 april 2016, van 9u30 tot 12u (start van een reeks van 8 lessen)


Waar

De Wattenfabriek (danszaal - 1ste verdieping), Solleveld 35, 9550 Herzele


Prijs

290 euro/persoon voor de 8 trainingssessies. Leden van Partena Ziekenfonds genieten 50 euro korting mits vermelding van Mindful@Partena bij inschrijving als kortingscode.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via ITAM.

Vergeet je kortingscode Mindful@Partena niet bij de inschrijving. De korting geldt enkel voor een basistraining waarvoor je onderaan de aankondiging op de website van ITAM rechtstreeks bij ITAM kunt inschrijven. Moet je voor inschrijving doorklikken naar een andere website dan geldt die niet, zelfs als iedereen zich kan inschrijven.

Uiterste inschrijvingsdatum: 29 april 2016

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Zo blijft je brein gezond

Blog 24 april 2017

Hoe zorg je dat je hersenen in topvorm blijven? Een gezonde levensstijl en een beetje hersengymnastiek kunnen een hemelsbreed verschil maken. We vroegen dokter Pierre Maquet, hoofd van de dienst Neurologie van het CHU van Luik om tips en advies.

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Blog 17 maart 2017

Nachtrust is een van de belangrijkste pijlers voor een goede gezondheid. Slaap versterkt je weerstand, verbetert je prestatievermogen en je bouwt er nieuwe energie mee op. Toch slaapt slechts één Belg op tien goed. Veel Belgen grijpen daarom naar slaappillen en dat is niet zonder gevaar. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor