Activiteit

Op zoek naar Stilte (Damme)

Dreigt het helse tempo waarin je leeft je te vervreemden van jezelf en van wat je dierbaar is? Durf je deze druk te stoppen die deze drukte veroorzaakt of wil je dit voorkomen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? 
Dan is deelname aan een Stiltedag in De Stiltehoeve in Damme een van je opties. Gun je deze dag!

Deze herbronningsdag, bestemd voor een kleine groep volwassenen, wordt begeleid door Björn Prins van ITAM. Telkens staat een thema, zoals omgaan met weerstand of en zorgen voor meer stabiliteit centraal. Dit helpt je een helder beeld te vormen van je gewoontepatronen en manier van functioneren. Het verhoogt de je kans om, tijdens de oefeningen (zitmeditatie, stapmeditatie, yoga), rust en stabiliteit te hervinden zodat je meditatiepraktijk niet enkel je mentale flexibiliteit versterkt maar je ook met meer vrijheid leert omgaan met dat wat er gebeurt.

Tijdens deze dag kun je ook je meditatiepraktijk met Björn Prins bespreken. Je krijgt dan, als dat nodig is, praktische tips voor bijsturing.

De Stiltedagen zijn een initiatief van enkele leidinggevenden uit het bedrijfsleven en zelfstandige ondernemers. Om de anderhalve maand organiseren zij een Stiltedag. Alvorens aan te sluiten is een intakegesprek noodzakelijk. Contacteer hiervoor Björn Prins via bjorn@itam.be.

Wanneer

Dinsdag 21 maart 2017 van 9 u tot 17u15


Waar

Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2, 8340 Moerkerke-Damme


Prijs

230 euro / persoon. Je kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille (50% terugbetaling). In deze prijs is je bijdrage voor de catering en het gebruik van de locatie (55 euro / persoon) niet inbegrepen.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via bjorn@itam.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Het belang van een sportmedische keuring

Blog 9 januari 2017

Heb je een tijdje stil gezeten maar wil je terug beginnen met sporten? Of misschien is dat dagelijkse rondje lopen of fietsen in het park ondertussen wel een gewoonte geworden? Voor iedereen die sport is het een goed idee om eens een bezoek aan de dokter te brengen voor een sportmedische keuring. Op die manier kun je eventuele risico’s in kaart brengen en gezond sporten.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor