Activiteit

Op zoek naar Stilte (Damme)

Dreigt het helse tempo waarin je leeft je te vervreemden van jezelf en van wat je dierbaar is? Durf je deze druk te stoppen die deze drukte veroorzaakt of wil je dit voorkomen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? 
Dan is deelname aan een Stiltedag in De Stiltehoeve in Damme een van je opties. Gun je deze dag!

Deze herbronningsdag, bestemd voor een kleine groep volwassenen, wordt begeleid door Björn Prins van ITAM. Telkens staat een thema, zoals omgaan met weerstand of en zorgen voor meer stabiliteit centraal. Dit helpt je een helder beeld te vormen van je gewoontepatronen en manier van functioneren. Het verhoogt de je kans om, tijdens de oefeningen (zitmeditatie, stapmeditatie, yoga), rust en stabiliteit te hervinden zodat je meditatiepraktijk niet enkel je mentale flexibiliteit versterkt maar je ook met meer vrijheid leert omgaan met dat wat er gebeurt.

Tijdens deze dag kun je ook je meditatiepraktijk met Björn Prins bespreken. Je krijgt dan, als dat nodig is, praktische tips voor bijsturing.

De Stiltedagen zijn een initiatief van enkele leidinggevenden uit het bedrijfsleven en zelfstandige ondernemers. Om de anderhalve maand organiseren zij een Stiltedag. Alvorens aan te sluiten is een intakegesprek noodzakelijk. Contacteer hiervoor Björn Prins via bjorn@itam.be.

Wanneer

Woensdag 14 juni 2017 van 9 u tot 17u15


Waar

Stiltehoeve Metanoia, Waterhoek 2, 8340 Moerkerke-Damme


Prijs

230 euro / persoon. Je kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille (50% terugbetaling). In deze prijs is je bijdrage voor de catering en het gebruik van de locatie (55 euro / persoon) niet inbegrepen.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via bjorn@itam.be.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Zo blijft je brein gezond

Blog 24 april 2017

Hoe zorg je dat je hersenen in topvorm blijven? Een gezonde levensstijl en een beetje hersengymnastiek kunnen een hemelsbreed verschil maken. We vroegen dokter Pierre Maquet, hoofd van de dienst Neurologie van het CHU van Luik om tips en advies.

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Tijd om die slaappillen écht aan de kant te schuiven

Blog 17 maart 2017

Nachtrust is een van de belangrijkste pijlers voor een goede gezondheid. Slaap versterkt je weerstand, verbetert je prestatievermogen en je bouwt er nieuwe energie mee op. Toch slaapt slechts één Belg op tien goed. Veel Belgen grijpen daarom naar slaappillen en dat is niet zonder gevaar. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor