Activiteit

Mindfulnesstraining voor kinderen van 7 tot 9 jaar met ouder (Wijgmaal)

Heeft je kind aandachts- of concentratieproblemen omwille van spanningen, negatieve gedachten of emoties? Dan kan deze Mindfulnesstraining helpen.

Tijdens deze training krijgt je kind stapsgewijs en op een speelse manier enkele technieken aangeleerd om zich te ontspannen en om zijn aandacht te houden op positieve zaken.

De aanwezigheid van een ouder of opvoeder van het kind is nuttig. Ook na elke sessie wordt er immers best geoefend. Dat kan vriendelijk aangemoedigd worden. Als je daarbij ook rekening houdt met de eigenheid van je kind dan kun je je kind goed helpen.

De training bestaat uit 8 sessies. Er is een voorafgaand intakegesprek.

Begeleider: mevrouw Katrien Roef

Data en uren van de sessies:

  • zaterdag 5, 12, 19 en 26 november 2016
  • zaterdag 3, 10, 17 en 24 december 2016
telkens van 10u tot 12u

Wanneer

Zaterdag 5 november 2016 van 10u tot 12u (start van een reeks van 8 sessies)


Waar

Lamasa, Wakkerzeelsebaan 42, 3018 Wijgmaal


Prijs

120 euro/persoon. Het intakegesprek is gratis. Voor de oefen-cd’s en werkboekjes voor ouder en kind moet je niet extra betalen.


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website Wildfulness. Neem vooraf contact op met Mevrouw Katrien Roef via info@wildfulness.be of T. 0479 27 19 24 voor meer informatie en voor het voorafgaand gesprek.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor