Activiteit

Mama en Baby Yoga (Mechelen)

Na je bevalling heb je tijd nodig voor herstel. Voor elke mama is dit anders. Want niet elke vrouw heeft dezelfde noden, wensen en mogelijkheden. Heeft enkel de heropbouw van je conditie of het verliezen van de extra kilo’s voorrang? Of wil je ook aandacht voor je geestelijke gezondheid? Dan is deze workshop iets voor jou. Ook je baby heeft er baat bij.

In een reeks van 5 lessen krijg je een aantal ademhalings-, ontspannings- en spierversterkende oefeningen aangeleerd die je helpen je lichaam en geest terug in balans te brengen. Ook je baby wordt betrokken. Gun jezelf en je baby deze leuke en ontspannen momenten!

Mama en baby yoga is geschikt voor moeders en baby’s vanaf de zesde week na de bevalling. Na een keizersnede start je best na 2 maanden. Weet je niet zeker of je mee mag doen, raadpleeg dan eerst de docent en kinesitherapeut, Catherine Goedgezelschap, en je arts.

Draag gemakkelijke kledij. Meebrengen: je baby en een eigen yogamat of antislipdoek om op mat van centrum te leggen (beiden in het centrum verkrijgbaar).

Data en uren van de lessen:
  • donderdag 29 september
  • donderdag 6, 20 en 27 oktober
  • donderdag 10 november

telkens van 13u30 tot 14u30


Wanneer

Donderdag 29 september 2016 van 13u30 tot 14u30 (start van de reeks van 5 lessen)


Waar

Gezondheidscentrum Mechelen, Hombeeksesteenweg 214, 2800 Mechelen


Prijs

65 euro / mama (gratis voor je baby)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan bij catherine@gcmechelen.be.

 

Dossier zwangerschap en geboorte

Info over zwangerschap, bevalling, en het leven met een nieuwe baby. Reken ook op Partena voor kraamzorg, kinderopvang, zwangerschapsverlof en babyvoordelen.

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor