Activiteit

Levensloop (Gent)

De Stichting tegen Kanker speelt een belangrijke rol in de strijd tegen kanker. Voor zowel wetenschappelijk onderzoek als patiënten en hun naasten is er aandacht en steun. Ook preventie en opsporing worden gepromoot. Want daarvoor kan er nooit genoeg aandacht zijn.

Iedereen kan in de strijd tegen kanker bijdragen. Hoe? Je maakt zelf je keuze. Het kan ook op een leuke en sportieve manier door deel te nemen aan Levensloop Gent. Dat kan als wandelaar of loper. Het kan ook als bezoeker of als vechter. Zo’n levensloop duurt 24 uur. Het is een feestelijk moment georganiseerd door de Gentse gemeenschap vol symboliek: vieren, herinneren en strijden.

Wil je meedoen in teamverband? Schrijf je samen met je vereniging, collega’s, vrienden of familie in als team. Je kunt ook aansluit bij een bestaand team. Registreer je dan via de website van Stichting tegen Kanker. Klik hier

Voor meer informatie contacteer: teams.levensloopgent@gmail.com.

Wanneer

Zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 van 15u tot 15u (24u)


Waar

De Blaarmeersen, Zuiderlaan 5, 9000 Gent


Prijs

10 euro / persoon (inschrijvingsbedrag als teamlid) Je kunt ook gewoon langs komen en Levensloop Gent op een andere manier steunen.


Registreer

Registreren is verplicht als je wil deelnemen als wandelaar, loper of vechter. Dat kan via de website van Stichting tegen Kanker.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor