Activiteit

Lachwandeling (Brugge)

Lachen is gezond. Het ontspant je. Je voelt je daarna ook beter in je vel. Dat effect kun je ook bereiken met wandelen. Combineer je beide activiteiten dan heb je nog meer gezondheidswinst.

Want doe je dat regelmatig met anderen dan voorkom of doorbreek je eenzaamheid en isolement. Ook voor je zelfredzaamheid en je psychische veerkracht zijn lachen en bewegen belangrijk. 

Deze praktische, interactieve wandeling start met opwarmings- en ademhalingsoefeningen. Daarna wordt volop gelachen onder begeleiding van een lachyogadocent. Je krijgt praktische tips om stress te verjagen en om je beter in je vel te voelen. Kortom, gun je deze lachwandeling. Een echte aanrader!
Breng een flesje water mee. Draag gemakkelijke kledij

Er zijn twee wandelingen:

  • van 14u30 tot 15u30
  • van 18u15 tot 19u15

De lachwandeling wordt georganiseerd wanneer er voldoende inschrijvingen zijn.
Een organisatie van Lachclub Vivapo.


Wanneer

Vrijdag 26 augustus 2016 van 14u30 tot 15u30 of van 18u15 tot 19u15


Waar

Koningin Astridpark (Den Botanieken Hof), vlak bij de Magdalenakerk in het centrum van Brugge. De exacte plaats van afspraak verneem je bij de inschrijving, uiterlijk de dag vooraf.


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via lachyoga@vivapo.net of T. 0496 12 16 08, uiterlijk op donderdag 25 augustus. Vermeld het uur van de lachwandeling en je naam.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor