Activiteit

Initiatie Geheugentraining (Scherpenheuvel)

Ons geheugen laat ons allemaal wel eens op onverwachte momenten in de steek.  Naarmate we ouder worden, stel je dat vaker vast zowel bij anderen als bij jezelf. Maar is dat normaal? En vooral kun je daar iets tegen doen? Tijdens deze 4 ochtendlessen verneem je daar meer over. Je krijgt ook tips en oefeningen om je geheugen te trainen.

Waar heb ik mijn sleutels nu weer gelegd? Ik zag gisteren een vriendin maar kon niet op haar naam komen. Dat klinkt bekend in de oren, want ons geheugen laat ons allemaal wel eens op onverwachte momenten in de steek. Kunnen we daar iets aan doen? Kunnen we ons geheugen trainen? Tijdens deze cursus verneem je meer hoe je geheugen werkt.  Je krijgt tips en oefeningen die je kunnen helpen kwalitatief en zinvol met je geheugen te werken 

Data en uren van de sessies:

  • donderdag 17, 24 en 31 maart 2016
  • donderdag 7 april 2016
telkens van 9u30 tot 12u

Wanneer

Donderdag 17 maart 2016 VAN 9u30 tot 12u (start van de reeks van 4 sessies)


Waar

GC Den Egger, A. Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel


Prijs

28 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Oost-Brabant.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor