Activiteit

Infovoormiddag Babygebaren (Berchem)

Vooraleer baby’s echt kunnen praten, begrijpen ze al een heleboel woorden. Ze kunnen ook aangeven wat ze nodig hebben, wat ze zien, wat er in hen omgaat. Dat kan niet enkel met tranen maar ook met gebaren die net zo makkelijk zijn als dag zwaaien.

Uit dit gegeven is een eenvoudige, praktische manier van communiceren ontwikkeld die ook de taalontwikkeling en het zelfbewustzijn van je baby bevordert. En het is vooral leuk om dat samen met je baby te doen. 
Tijdens deze interactieve infovoormiddag verneem je meer over het wat en waarom van babygebaren en vooral over hoe je manier van communiceren toepast, zowel thuis als in de kinderopvang. 

Een organisatie van VCOK vzw.

Wanneer

Zaterdag 17 september 2016 van 9u30 tot 12u30


Waar

Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem


Prijs

15 euro / persoon (professionelen: 25 euro / persoon)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via VCOK.

 

Gerelateerde categorieën

Dossier zwangerschap en geboorte

Info over zwangerschap, bevalling, en het leven met een nieuwe baby. Reken ook op Partena voor kraamzorg, kinderopvang, zwangerschapsverlof en babyvoordelen.

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wat te doen bij griep

Wat te doen bij griep

Blog 21 februari 2018

Het griepseizoen is momenteel zeer aanwezig in onze huiskamer en op de werkvloer. Tijdens de jaarlijkse griepperiode, van oktober tot april, is de kans op besmetting het grootst. We geven je hier enkele tips om alsnog heelhuids de winter door te komen; bespreken de verschillende griepsymptomen; vertellen je wat te doen bij griep en geven advies over de griepvaccinatie.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor