Activiteit

Infosessie Infraroodcabine

Het is bewezen dat infraroodwarmte pijn kan helpen verlichten en ontspannend werkt voor spieren en gewrichten. In een Biozendo® infraroodcabine wordt je lichaam tot in de kern opgewarmd zonder dat de omgevingslucht in de cabine warm wordt. 

Dokter Alex Kloeck, orthopedisch chirurg: “Ik ben zelf rugpatiënt, en heb ook last van een pijnlijke schouder. Na een infraroodsessie heb ik minder pijn en zijn mijn spieren meer ontspannen. En het werkt ontspannend: dankzij de etherische oliën en zachte achtergrondmuziek. Als dokter ben ik ervan overtuigd dat de diepe infraroodwarmte heilzaam is voor aandoeningen van de weke delen, met name chronische spier- en peesontstekingen, maar evengoed voor gewrichtsklachten, reumatoïde arthritis, fibromyalgie en ME/CVS.”


Wanneer

Donderdag 25 februari 2016 van 19u tot 21u


Waar

Partena Gezondheidshop, Sluisweg 2, 9000 Gent


Prijs

Gratis


Registreer

Schrijf je in via dit formulier.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Hoe een ergotherapeut je weer op weg helpt

Blog 19 oktober 2016

Indien je belemmerd wordt om je dagelijkse activiteiten te doen, kan een ergotherapeut je helpen om deze weer goed op te pikken. De ergotherapeut stemt zijn kunnen af op jouw wensen en problemen. Ergotherapie is zorg op maat voor zowel kinderen als volwassenen. 


Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor