Activiteit

Infonamiddag Waarvan kun je allemaal kanker krijgen? (Jette)

Dat roken kanker veroorzaakt is genoegzaam bekend. Maar dat is niet bij iedereen het geval. Sommigen krijgen daar hart- en vaatziekten van en sterven daar eerder aan. Maar wat is geweten over andere mogelijke en meer controversiële oorzaken van kanker?

Tijdens deze infonamiddag licht Prof. dr. Rik Schots deze oorzaken of risicofactoren van kanker toe. Welke rol speelt bijvoorbeeld ongezonde voeding, teveel alcohol, te weinig lichaamsbeweging en obesitas? Volstaat één risicofactor? Of is het pas duidelijker als er een combinatie is? Wat is de bijdrage van onze genen? En in hoeverre spelen omgevingsfactoren een rol? En wat kun je doen om het risico op kanker te beperken?


Wanneer

Maandag 24 oktober 2016 van 14u tot 17u


Waar

UZ Brussel (Auditorium Kiekens), Laarbeeklaan 101, 1090 Jette


Prijs

Gratis voor leden Partena Ziekenfonds


Registreer

Inschrijven is niet verplicht.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen

Nieuwsberichten 9 november 2017

Personen die constant in contact staan met ‘moeilijke’ mensen (klanten, patiënten, leerlingen) hebben meer kans op een burn-out. Denk maar aan verzorgend personeel, leerkrachten en medewerkers van klantendiensten. Zij gaan twee keer zo vaak naar een psychiater. De oorzaak? Ze moeten hun emoties altijd onder controle houden in een stresserende professionele context, zonder de erkenning die ze daarvoor verdienen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor