Activiteit

Infonamiddag Sociale impact van Pijn (Zele)

Leven met helse pijn of pijn van lange duur heeft ook gevolgen op je functioneren, thuis en op het werk, en op je relatie met anderen. Dat is ook niet gemakkelijk. Je geraakt immers gemakkelijk geïsoleerd.

En dat gaat vanzelf. Want pijn maakt je verdrietig. Niemand lijkt je te kunnen helpen. Je slaapt slecht en geraakt oververmoeid en dan ben je snel geïrriteerd. Besef je wel dat je door al die pijn een kort lontje hebt gekregen? Als de dokter het niet meer weet, dokter Google weet wel raad. Als je maar van die pijn verlost geraak, zelfs via een alternatieve wijze. 

Zonder dat je dit beseft steek je daar al je tijd in. Als het meezit, besef je op tijd dat je op weg was om te verdrinken in een informatieplas boordevol onzin. Ben je van het angstig type dan moeten ze jou zeker gerust laten. Elke beweging kan immers pijnopstoten geven. Of je nu zegt of niet zegt dat je pijn hebt: veel maakt dat niet uit. Zij en niet jij geraken daar wel gewoon aan. Je stuit zo al op onbegrip, want pijn zie je niet aan de buitenkant. Je kunt van minder ergere zaken gefrustreerd geraken.

Tijdens deze infonamiddag verneem je meer over de sociale gevolgen van pijn en over de maatregelen die je kunt nemen om die te vermijden of te beperken. Je krijgt heel wat praktische en nuttige tips. 

Een initiatief van het PijnCentrum van AZ Sint-Blasius. Doelgroep: mensen met langdurige pijn en hun naasten.

Wanneer

Vrijdag 2 december 2016 van 14u tot 16u


Waar

AZ Sint-Blasius (wachtzaal 11, 1ste verdieping), Koevliet 5-6, 9240 Zele


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan bij de pijnverpleegkundige op T. 052 25 24 85 of bij de sociaal verpleegkundige op T. 052 25 20 69. Vermeld de datum van de infosessie.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor