Activiteit

Infonamiddag Moeilijke beslissingen bij dementie (Heist-op-den-Berg)

Sommige beslissingen bij dementie zijn moeilijk omdat ze ingrijpen op het zelfbeschikkingsrecht van de persoon met dementie. Ze kunnen ook gevolgen hebben voor zijn naasten. Denk voorbeeld aan beslissingen over de autorijden, het beroep doen op vormen van opvang of om beslissingen met betrekking tot de wils(on)bekwaamheid van de persoon met dementie. Meestal gaat het om een definitieve opname in een woonzorgcentrum.

Tijdens deze infonamiddag gaat het om beslissingen over een opname in een woonzorgcentrum of dagverzorgingscentrum. Je krijgt heel wat praktische tips om je hierop voor te bereiden zodat deze belangrijke beslissingen vlot kunnen genomen worden zonder schuldgevoel of spijt.

Wanneer

Dinsdag 18 september 2018 van 13u30 tot 16u


Waar

LDC De Pit, Boonmarkt 27, 2220 Heist-op-den-Berg


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De beslissing

De beslissing

Blog 19 oktober 2018

Ik hield mijn belofte aan de prof Genetica en ging de dag na mijn diagnose naar een ziekenhuis in de buurt voor een borst-echo. Die eerste echo zou een vertekend beeld kunnen geven omdat ik zwanger was, wisten ze me te vertellen. Dat komt omdat het klierweefsel en het bindweefsel groeien tijdens de zwangerschap. Daar gaan we, dacht ik.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

MijnPartena