Activiteit

Infonamiddag Lichamelijk onverklaarde klachten (Jette)

Lichamelijke klachten zoals pijn, vermoeidheid, misselijkheid en duizeligheid komen vaak voor. Verder medisch onderzoek stelt niet altijd de oorzaak ervan vast. Betekent dit dan dat je een ingebeelde ziekte hebt? Zit je probleem tussen je twee oren? Is het psychisch of zijn het je hormonen?

Neen, maar soms krijg je dat te horen of handelt men er naar. Je bent dan een lastige of moeilijk te behandelen patiënt. 

Tijdens deze infonamiddag krijg je van Dr. Tinne Cuypers een kort en duidelijk overzicht van de meest voorkomende lichamelijk onverklaarde klachten. Niet alleen het diagnosetraject maar ook de behandelingen en hun gevolgen op de levenskwaliteit van de patiënt komen aan bod. Je krijgt heel wat praktische tips.

Wanneer

Maandag 28 november 2016 van 14 u tot 17u


Waar

UZ Brussel, Auditorium Kiekens, Laarbeeklaan 101, 1090 Jette


Prijs

Gratis voor leden Partena Ziekenfonds


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Hoeveel water moet een kind drinken

Hoeveel water moet een kind drinken

Blog 1 juni 2017

Kinderen hebben meer water nodig dan volwassenen. Hun lichaam is nog in volle groei en teert daarbij vooral op water, waaruit hun lichaam voor 60% bestaat. Maar kinderen ervaren nauwelijks dorst. Daarom is het belangrijk ze daarin bij te staan en de kinderen geregeld water te laten drinken zodat ze voldoende hydrateren. En natuurlijk is water drinken beter dan zogezegd gezonde light en zero drankjes.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor