Activiteit

Infonamiddag De rol van je immuunsysteem bij kanker (Sint-Genesius-Rode)

De beschikbare behandelingen tegen kanker worden niet alleen talrijker maar ook preciezer en efficiënter. Er wordt jaar na jaar grote vooruitgang geboekt. Maar er is nog veel werk en wetenschappelijk onderzoek te doen.

Chirurgie blijft bij de meeste kankersoorten de belangrijkste behandelingsoptie.  Bij sommige kankersoorten is dat niet het geval.  Als de kanker uitgezaaid is komen andere behandelingen duidelijker is beeld. 

Met een toenemend inzicht in het immuunsysteem van de mens en in de biologie van tumoren zijn er nieuwe geneesmiddelen ontwikkeld die soms spectaculaire resultaten geven bij voorheen moeilijk te behandelen kankers. Soms is zelfs genezing mogelijk. 

Tijdens deze infonamiddag krijg je van dr. Ann De Becker een kort en duidelijk overzicht van de ontwikkelingen. De uiteenzetting spitst zich toe op de 'immunotherapieën' die reeds in de praktijk bij kanker worden toegepast. Ook  nieuwe therapieën die in ontwikkeling zijn komen aan bod.

Wanneer

Zondag 30 oktober 2016 van 15u tot 17u


Waar

DC De Boomgaard Zoniën-West, Vergeet-mij-Nietjeslaan 8, 1640 Sint-Genesius-Rode


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet verplicht.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor