Activiteit

Infonamiddag De nieuwe voedingsdriehoek (Jette)

Gezond eten: wat is dat nu precies? Op deze eenvoudige vraag krijg je niet altijd een kort en eenvoudig antwoord. Daarom heeft het Vlaams Instituut Gezond Leven alle wetenschappelijke kennis over gezonde voeding in een voedingsdriehoek ondergebracht. Het is een visuele samenvatting van hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet. 

Tijdens deze infonamiddag vertelt mevrouw Vickà Versele meer over de nieuwe voedingsdriehoek. Waarom staat die driehoek nu op zijn kop? Waarom is er nu een aparte bewegingsdriehoek? Zijn er geen aanbevolen hoeveelheden meer? Zijn verse groeten en fruit nu even gezond als diepvries- of conservenproducten? Wat is het verschil tussen zo weinig mogelijk en minder?

Op al deze vragen krijg je een kort en duidelijk antwoord. Ook de voedingsdriehoek en vooral de informatie nodig om je tot concrete toepassing van de basisregels over te gaan worden interactief toegelicht. Je krijgt heel wat praktische tips op maat.


Wanneer

Maandag 5 maart 2018 van 14u tot 17u


Waar

UZ Brussel (Auditorium Kiekens), Laarbeeklaan 101, 1090 Jette


Prijs

Gratis voor leden van Partena Ziekenfonds (mits bewijs lidmaatschap)


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor