Activiteit

Infonamiddag Chronische lage rugpijn (Jette)

Heel wat mensen hebben rugpijn. Bij de meesten kan er geen duidelijke oorzaak gevonden worden. Van de patiënten met lage rugpijn ontwikkelen velen chronische klachten. Dat leidt tot heel wat ziekteverzuim en ongemak. 

Vindt men niet onmiddellijk de lichamelijke oorzaken dan denkt men mogelijk aan psychische oorzaken. Dat is niet uitgesloten want bij veel en langdurige stresssituaties verhoogt de spierspanning in het lichaam en kunnen er rugklachten ontstaan. Ook een verkeerde zithouding of langdurige inactiviteit kunnen voor lage rugklachten zorgen. Preventie is mogelijk maar hoe ga je om met chronische pijn? Kun je die kwijt geraken? 

Tijdens deze infonamiddag geven Dra. Eva Huysmans en Dr. Lisa Goudman je een overzicht van de meest voorkomende oorzaken en risicofactoren van lage rugklachten. Ook de behandelingsopties en de behandeling en begeleiding van chronische pijnpatiënten komen aan bod. Je krijgt heel wat praktische tips.


Wanneer

Maandag 30 januari 2017 van 14 u tot 17u


Waar

UZ Brussel, Auditorium Kiekens, Laarbeeklaan 101, 1090 Jette


Prijs

Gratis voor leden Partena Ziekenfonds


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor