Activiteit

Infonamiddag Bewegen tijdens of na kanker (Brugge)

Regelmatig bewegen is goed voor je gezondheid. Als je daarmee niet overdrijft, vermijd je daar ziektes mee. Een goede fysieke conditie houdt je ook mentaal fit.

Regelmatige en zelfs licht intensieve lichaamsbeweging is niet altijd vanzelfsprekend. Dat is bijvoorbeeld het geval tijdens of na een kankerbehandeling. Soms kun je tijdelijk je favoriete sport niet meer beoefenen omwille van je veiligheid. Soms ben je ook te moe. 

Een oefenprogramma volgen kan je helpen. Zeker als dat programma aangepast is aan je noden en als er, indien gewenst, deskundige begeleiding is.

Tijdens deze infonamiddag wordt het belang van oncorevalidatie toegelicht door Lien Decorte, psychologe AZ Sint-Jan Brugge.

Wanneer

Donderdag 15 december 2016 van 14u tot 16u


Waar

LDC Ter Leyen, Kroosmeers 1, 8310 Assebroek


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via els.verstraete@ocmw-brugge.be of T. 050 32 60 10.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor