Activiteit

Infonamiddag Alles over de elektrische fiets (Antwerpen)

De elektrische fiets is in Vlaanderen niet meer weg te denken uit het verkeer. De voordelen ervan zijn duidelijk want bewegen draagt bij tot je gezondheid en het bevordert ook sociaal contact. Maar over de mogelijke nadelen en beperkingen hoor je veel minder. De ene elektrische fiets is ook de andere niet. Tijdens deze interactieve lezing verneem je daar meer over. Vragen staat vrij!

Met de elektrische fiets kan je grote afstanden aan zonder al te veel inspanning. De voordelen zijn duidelijk want bewegen draagt bij tot je gezondheid en het bevordert ook sociaal contact. Maar over de mogelijke nadelen en beperkingen hoor je veel minder. De ene elektrische fiets is ook de andere niet. 

Een specialist vertelt je meer over de werking van een dergelijk fiets en over de soorten batterijen. Je verneemt meer over de manier waarop je een elektrische fiets best gebruikt om er zolang mogelijk van te genieten. Ook de gevaren en de nieuwe wetgeving komen aan bod. Vragen staat vrij!

Wanneer

Zondag 7 februari 2016 van 14u30 tot 17u


Waar

Pimpernel40plus, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen


Prijs

3 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via pimpernel40plus@telenet.be.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor