Activiteit

Infonamiddag Alles over de elektrische fiets (Antwerpen)

De elektrische fiets is in Vlaanderen niet meer weg te denken uit het verkeer. De voordelen ervan zijn duidelijk want bewegen draagt bij tot je gezondheid en het bevordert ook sociaal contact. Maar over de mogelijke nadelen en beperkingen hoor je veel minder. De ene elektrische fiets is ook de andere niet. Tijdens deze interactieve lezing verneem je daar meer over. Vragen staat vrij!

Met de elektrische fiets kan je grote afstanden aan zonder al te veel inspanning. De voordelen zijn duidelijk want bewegen draagt bij tot je gezondheid en het bevordert ook sociaal contact. Maar over de mogelijke nadelen en beperkingen hoor je veel minder. De ene elektrische fiets is ook de andere niet. 

Een specialist vertelt je meer over de werking van een dergelijk fiets en over de soorten batterijen. Je verneemt meer over de manier waarop je een elektrische fiets best gebruikt om er zolang mogelijk van te genieten. Ook de gevaren en de nieuwe wetgeving komen aan bod. Vragen staat vrij!

Wanneer

Zondag 7 februari 2016 van 14u30 tot 17u


Waar

Pimpernel40plus, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen


Prijs

3 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via pimpernel40plus@telenet.be.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor