Activiteit

Infomoment Zwanger op een bedje van suiker (Halle)

Diabetespatiënte en zwanger zijn of zwanger willen worden: het vraagt toch om een bijzondere begeleiding. Dat is ook het geval wanneer je zwanger bent en je te horen krijgt dat je zwangerschapsdiabetes hebt. 
Waar hou je best rekening mee? Wat zijn de risico’s en de gevolgen?

Over zwangerschapsdiabetes hoor je meer. 1 op 8 zwangere vrouwen heeft daarmee te maken. En als je moeder diabetes heeft dan heb je zeer veel kans om als kind ook diabetes te krijgen en deze ziekte door te geven naar de volgende generaties. 
Heeft borstvoeding invloed op je bloedsuikerwaarden? Hoe moet je daarmee rekening houden, bijvoorbeeld als je insuline moet inspuiten? Heb je meer risico op ontsteking van de borst?

Tijdens dit kort infomoment beantwoordt een vroedvrouw, Hannelore Hofmans, al deze vragen Je krijgt heel wat praktische tips. De uiteenzetting vindt plaats tijdens de tweejaarlijkse Diabetesbeurs.

Wanneer

Zaterdag 17 september 2016 van 10u30 tot 11u


Waar

CC ’t Vondel, J.Possozplein 40, 1500 Halle


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor