Activiteit

Infomoment Zwanger op een bedje van suiker (Halle)

Diabetespatiënte en zwanger zijn of zwanger willen worden: het vraagt toch om een bijzondere begeleiding. Dat is ook het geval wanneer je zwanger bent en je te horen krijgt dat je zwangerschapsdiabetes hebt. 
Waar hou je best rekening mee? Wat zijn de risico’s en de gevolgen?

Over zwangerschapsdiabetes hoor je meer. 1 op 8 zwangere vrouwen heeft daarmee te maken. En als je moeder diabetes heeft dan heb je zeer veel kans om als kind ook diabetes te krijgen en deze ziekte door te geven naar de volgende generaties. 
Heeft borstvoeding invloed op je bloedsuikerwaarden? Hoe moet je daarmee rekening houden, bijvoorbeeld als je insuline moet inspuiten? Heb je meer risico op ontsteking van de borst?

Tijdens dit kort infomoment beantwoordt een vroedvrouw, Hannelore Hofmans, al deze vragen Je krijgt heel wat praktische tips. De uiteenzetting vindt plaats tijdens de tweejaarlijkse Diabetesbeurs.

Wanneer

Zaterdag 17 september 2016 van 10u30 tot 11u


Waar

CC ’t Vondel, J.Possozplein 40, 1500 Halle


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Medicalia: waarvoor staat het?

Medicalia: waarvoor staat het?

Blog 9 maart 2017

Vanaf midden maart heeft Partena Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia. Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben. We zetten alles even duidelijk op een rijtje in onze infographic.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor