Activiteit

Infomoment Bewegen bij diabetes (Halle)

Regelmatig bewegen is goed voor je gezondheid. Een half uurtje goed doorstappen per dag volstaat. Maar wat doe je als je dat niet gewoon bent, als je te veel weegt, als je alleen bent, als je pijn in je voeten of benen hebt, als het weer tegen zit of als je schrik hebt van het water en je niet kunt zwemmen. Kortom je hebt uitvluchten genoeg.

Dat hebben diabetespatiënten minder. Maar toch doen ze dat best niet op blote voeten. 
Tijdens dit kort infomoment geeft Senne Aelbrecht je een overzicht van de voordelen en beperkingen van bewegen bij diabetes. Hij beperkt zich niet tot diabetes alleen. Heel wat diabetespatiënten hebben immers tegelijk andere chronische ziektes en risicofactoren. Je krijgt heel wat praktische tips om met plezier te bewegen. De uiteenzetting vindt plaats tijdens de tweejaarlijkse Diabetesbeurs.

Wanneer

Zaterdag 17 september 2016 van 11u30 tot 12u15


Waar

CC ’t Vondel, J.Possozplein 40, 1500 Halle


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen

Nieuwsberichten 9 november 2017

Personen die constant in contact staan met ‘moeilijke’ mensen (klanten, patiënten, leerlingen) hebben meer kans op een burn-out. Denk maar aan verzorgend personeel, leerkrachten en medewerkers van klantendiensten. Zij gaan twee keer zo vaak naar een psychiater. De oorzaak? Ze moeten hun emoties altijd onder controle houden in een stresserende professionele context, zonder de erkenning die ze daarvoor verdienen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor