Activiteit

Infomoment Bewegen bij diabetes (Halle)

Regelmatig bewegen is goed voor je gezondheid. Een half uurtje goed doorstappen per dag volstaat. Maar wat doe je als je dat niet gewoon bent, als je te veel weegt, als je alleen bent, als je pijn in je voeten of benen hebt, als het weer tegen zit of als je schrik hebt van het water en je niet kunt zwemmen. Kortom je hebt uitvluchten genoeg.

Dat hebben diabetespatiënten minder. Maar toch doen ze dat best niet op blote voeten. 
Tijdens dit kort infomoment geeft Senne Aelbrecht je een overzicht van de voordelen en beperkingen van bewegen bij diabetes. Hij beperkt zich niet tot diabetes alleen. Heel wat diabetespatiënten hebben immers tegelijk andere chronische ziektes en risicofactoren. Je krijgt heel wat praktische tips om met plezier te bewegen. De uiteenzetting vindt plaats tijdens de tweejaarlijkse Diabetesbeurs.

Wanneer

Zaterdag 17 september 2016 van 11u30 tot 12u15


Waar

CC ’t Vondel, J.Possozplein 40, 1500 Halle


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wat te doen bij griep

Wat te doen bij griep

Blog 21 februari 2018

Het griepseizoen is momenteel zeer aanwezig in onze huiskamer en op de werkvloer. Tijdens de jaarlijkse griepperiode, van oktober tot april, is de kans op besmetting het grootst. We geven je hier enkele tips om alsnog heelhuids de winter door te komen; bespreken de verschillende griepsymptomen; vertellen je wat te doen bij griep en geven advies over de griepvaccinatie.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor