Activiteit

Infodag Burn-out (Gent)

Burn-out, een toestand van vitale en totale uitputting, lijkt wel dé ziekte van onze tijd te worden. Zowel minister Maggie De Block als de sociale partners willen daartegen maatregelen. Waarom? En welke maatregelen zijn nodig?

Meestal wordt burn-out in verband gebracht met een aanhoudende stresssituatie op het werk, met bepaalde beroepen en types van persoonlijkheid. Het lijkt verbonden met onze huidige manier van leven en werken waarbij geen tijd en ruimte is voor momenten van herstel. 
Tijdens deze interactieve infodag  geeft Nadia Belsack, burn-out coach, meer informatie over de oorzaken, de symptomen en de fasen van zowel burn-out als van het herstelproces. Je wordt je bewust van de invloed van persoonlijke denkstijlen, waarden en omgevingsfactoren. Ze kunnen burn-out in de hand werken. Maar ze kunnen je ook daartegen beschermen. 
Er is ook aandacht voor de voor de relaxerende en meditatieve werkvormen die je kunt inzetten om burn-out te voorkomen en om terug energie te krijgen.

Wanneer

Donderdag 4 mei 2017 van 9u tot 16u30


Waar

Vormingscentrum Guislain ( Campus Guislain), Jozef Guislainstraat 43, 9000 Gent


Prijs

150 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van het Vormingscentrum Guislain.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor