Activiteit

Infoavonden Burn-out tegengaan (Overijse)

Onze samenleving is meer en meer gericht is op prestatie. De werkdruk stijgt. Ook op privévlak groeien de verwachtingen in elk van ons. Als dat tot te veel spanningen leidt gedurende een lange periode dan kan dat tot uitputting leiden. Maar zover laat je dat best niet komen. Tijdens twee infosessies kom je daarover meer te weten. Je krijgt ook praktische tips.

Bijna een op vijf werknemers vertoont symptomen van een burn-out. Een beetje griezelig om te denken dat de kans dus best groot is dat het ook jou of een van je collega's zou kunnen overkomen. Maar een burn-out krijg je uiteraard niet van de ene dag op de andere. Vaak zijn er heel wat voortekenen die er op kunnen wijzen dat het fout aan het lopen is. Psychotherapeute Sonja De Greef geeft tijdens twee interactieve infosessies toelichting over hoe je een burn-out kan herkennen, voorkomen en genezen. 


Data en uren van de infoavonden:
  • woensdag 2 maart 2016
  • woensdag 9 maart 2016
telkens van 20u tot 22u

Wanneer

Woensdag 2 maart 2016 van 20u tot 22u (start van de reeks van 2 infoavonden)


Waar

Cultuurcentrum Den Blank, Begijnhof 11, 3090 Overijse


Prijs

14 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Archeduc

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor