Activiteit

Infoavond Slaapproblemen bij volwassenen (Sint-Denijs-Westrem)

Als je bijvoorbeeld regelmatig of langdurig problemen of klachten hebt bij of tijdens je slaap en deze hinderen of beperken je functioneren overdag, dan heb je slaapproblemen.

Er zijn diverse oorzaken. Zo kan een ziekte of een slechte slaaphygiëne slaapproblemen veroorzaken. Ook veroudering brengt verandering teweeg in je slaap. En slaapproblemen kunnen, als ze regelmatig of langdurig voorkomen, tot ziekte en uitputting leiden. Maar zover laat je dat best niet komen. Je kunt maatregelen nemen. Maar raadpleeg daarvoor wel eerst je huisarts.
Diverse behandelingen, ook niet medicamenteuze, zijn mogelijk. Misschien volstaan een goede slaaphygiëne en een goed matras. Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten. Je krijgt ook praktische tips.

Wanneer

Dinsdag 12 september 2017 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

7 euro / persoon (betalen ter plaatse)


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem. Vermeld de datum en thema van de infoavond en eveneens het aantal deelnemers waarvoor je inschrijft.     

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor