Activiteit

Infoavond Slaapproblemen bij volwassenen (Sint-Denijs-Westrem)

Als je bijvoorbeeld regelmatig of langdurig problemen of klachten hebt bij of tijdens je slaap en deze hinderen of beperken je functioneren overdag, dan heb je slaapproblemen.

Slaapproblemen hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. Je geraakt erdoor geïrriteerd. Je bent minder geconcentreerd. Je voelt je moe. En het kan jezelf en anderen zware schade toebrengen, ook op korte termijn. Je doet er dus goed aan om tijdig je huisarts hieromtrent te raadplegen. 

Er zijn immers diverse oorzaken. Zo kan een ziekte of een slechte slaaphygiëne slaapproblemen veroorzaken. Ook veroudering brengt verandering teweeg in je slaap. En slaapproblemen kunnen, als ze regelmatig of langdurig voorkomen, tot ziekte en uitputting leiden. Maar zover laat je dat best niet komen. Je kunt preventiemaatregelen nemen. Soms helpt een betere slaaphygiëne. En misschien volstaat een goed matras. Er zijn diverse behandelingen, ook niet medicamenteuze, mogelijk. 

Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten. Je krijgt ook praktische tips.


Wanneer

Dinsdag 12 januari 2016 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 Ontdek ons aanbod

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor