Activiteit

Infoavond Slaapproblemen bij volwassenen (Sint-Denijs-Westrem)

Als je bijvoorbeeld regelmatig of langdurig problemen of klachten hebt bij of tijdens je slaap en deze hinderen of beperken je functioneren overdag, dan heb je slaapproblemen.

Slaapproblemen hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. Je geraakt erdoor geïrriteerd. Je bent minder geconcentreerd. Je voelt je moe. En het kan jezelf en anderen zware schade toebrengen, ook op korte termijn. Je doet er dus goed aan om tijdig je huisarts hieromtrent te raadplegen. 

Er zijn immers diverse oorzaken. Zo kan een ziekte of een slechte slaaphygiëne slaapproblemen veroorzaken. Ook veroudering brengt verandering teweeg in je slaap. En slaapproblemen kunnen, als ze regelmatig of langdurig voorkomen, tot ziekte en uitputting leiden. Maar zover laat je dat best niet komen. Je kunt preventiemaatregelen nemen. Soms helpt een betere slaaphygiëne. En misschien volstaat een goed matras. Er zijn diverse behandelingen, ook niet medicamenteuze, mogelijk. 

Tijdens deze infoavond kom je daarover meer te weten. Je krijgt ook praktische tips.


Wanneer

Dinsdag 12 januari 2016 van 19u tot 21u


Waar

Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem, Delebecquelaan 42 te 9051 Sint-Denijs-Westrem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor