Activiteit

Infoavond Ontdek je eigen opvoedingsstijl (Merchtem)

Je vindt het belangrijk dat je kind zich goed kan ontplooien. Dat is nodig voor zijn ontwikkeling en ook voor later. Hoe kun je daartoe bijdragen?

Je past je opvoedingsstijl aan leeftijd en ontwikkelingsstadium van je kind. Maar ook ouders verschillen en dat heeft ook gevolgen voor de opvoedingsstijl. 

Tijdens deze interactieve infoavond leer je de sterktes en valkuilen van je eigen opvoedingsstijl kennen. Je leert ook dat kinderen verschillen en hoe je hiermee rekening kan houden. Aan de hand van het DISC persoonlijkheidsprofiel krijg je inzicht in je eigen sterktes, motivaties en uitdagingen bij het opvoeden. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen en het bespreken van eigen ervaringen.

Wanneer

Donderdag 15 december 2016 van 20u tot 22u


Waar

Bibliotheek Merchtem, Dendermondestraat 31, 1785 Merchtem


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@bibmerchtem.be of T. 052 37 31 40.


 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Het belang van een sportmedische keuring

Blog 9 januari 2017

Heb je een tijdje stil gezeten maar wil je terug beginnen met sporten? Of misschien is dat dagelijkse rondje lopen of fietsen in het park ondertussen wel een gewoonte geworden? Voor iedereen die sport is het een goed idee om eens een bezoek aan de dokter te brengen voor een sportmedische keuring. Op die manier kun je eventuele risico’s in kaart brengen en gezond sporten.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor