Activiteit

Infoavond Ondersteuning bij dementie (Assenede)

Bij de zorg voor een persoon met dementie kunnen heel wat problemen opduiken. De mantelzorger is dan niet altijd in staat om onmiddellijk passend te reageren. Want als je beroep doet op hulp, hulpmiddelen en vormen van opvang dan kost dat geld. Ook de mantelzorger lijdt vaak inkomensverlies.

Tijdens deze infoavond komt de materiële en financiële ondersteuning bij dementie aan bod. Je verneemt dat het stadium van de ziekte en bijvoorbeeld de kans op een langdurig of definitief verblijf in een verzorgingsinstelling, ziekenhuis of woonzorgcentrum, belangrijk zijn. Je krijgt heel wat praktische tips en je kunt ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Wanneer

Donderdag 20 september 2018 van 19u30 tot 21u30


Waar

Zaal Germinal, Hoogstraat 70, 9960 Assenede


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is niet nodig.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De beslissing

De beslissing

Blog 19 oktober 2018

Ik hield mijn belofte aan de prof Genetica en ging de dag na mijn diagnose naar een ziekenhuis in de buurt voor een borst-echo. Die eerste echo zou een vertekend beeld kunnen geven omdat ik zwanger was, wisten ze me te vertellen. Dat komt omdat het klierweefsel en het bindweefsel groeien tijdens de zwangerschap. Daar gaan we, dacht ik.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

MijnPartena