Activiteit

Infoavond Omgaan met hoogsensitieve kinderen (Gent)

Hoogsensitiviteit is flauwekul en aanstellerij of, in het beste geval, een mode term. Dat is wat sommigen denken. Toch is dat niet het geval. Hoogsensitiviteit is immers wetenschappelijk aangetoond. En het wijst niet alleen op een stoornis. Het kan ook een gave zijn.

Tijdens deze infoavond gaat Dokter Anja Claeys hier dieper op in. Hoogsensitieve kinderen hebben inderdaad sneller last van lawaai, zijn sneller emotioneel en hebben meer nood aan alleen-zijn. Zij moeten zich regelmatig kunnen terugtrekken of afsluiten. Dikwijls is het kind zich daar niet bewust van of krijgt het de kans niet. Hoogsensitiviteit kan het ook een gave zijn. Een gave waar je behoorlijk wat mee kunt bereiken, op voorwaarde dat je hoogsensitiviteit op de goede manier aanwendt. Je krijgt heel wat praktische tips.

Wanneer

Woensdag 29 november 2017 van 19u30 tot 22u


Waar

De Abt, Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent


Prijs

14 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de website van HSP Vlaanderen.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor