Activiteit

Infoavond Leven met chronische pijn (Gent)

Chronische pijn kent vele gedaantes. Hoofdpijn is geen rugpijn. Er zijn ook grote verschillen in bijvoorbeeld intensiteit en impact. Dat geldt ook voor de behandelingsopties. Wat bij de ene patiënt werkt, verzacht de pijn niet bij een andere. Daarom is een multidisciplinaire aanpak van chronische pijn belangrijk.

Tijdens deze infoavond verneem je hier meer over. De meest voorkomende soorten chronische pijn en behandelingsopties komen aan bod. Ook de rol van de huisarts wordt toegelicht. 

Chronische pijn heeft gevolgen op diverse levensdomeinen. Chronische pijn is bijvoorbeeld een belemmering voor de terugkeer naar werk. Hoe pak je dat aan? En welke mogelijkheden voor ondersteuning zijn er? Dit wordt toegelicht door mevrouw Karine Van Dessel. Je krijgt heel wat praktische en nuttige tips.


Wanneer

Woensdag 26 september 2018 van 18u30 tot 21u


Waar

AZ Maria Middelares, Wetenschappelijke HUB, Buitenring Sint-Denijs 30, 9000 Gent


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan tot 24 september via de website van AZ Maria Middelares

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De beslissing

De beslissing

Blog 19 oktober 2018

Ik hield mijn belofte aan de prof Genetica en ging de dag na mijn diagnose naar een ziekenhuis in de buurt voor een borst-echo. Die eerste echo zou een vertekend beeld kunnen geven omdat ik zwanger was, wisten ze me te vertellen. Dat komt omdat het klierweefsel en het bindweefsel groeien tijdens de zwangerschap. Daar gaan we, dacht ik.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena