Activiteit

Infoavond Je rol als ouder bij het opvoeden van jonge adolescenten (Leuven)

Tijdens de adolescentiefase heeft een jongere aandacht, steun en aanmoediging nodig. Het is de tijd van hormonale veranderingen, van de drang naar zelfstandigheid, van experimenten en onzekerheden.

Bij sommigen vertaalt zich dat in probleemgedrag. Dat kan tijdelijk zijn en ook beperkt in ernst en omvang. Maar dat is niet altijd het geval. Ook psychische problemen kunnen in deze fase ontstaan. Die zijn niet altijd onmiddellijk zichtbaar. Meestal verdwijnen ze. Maar soms zijn er blijvende gevolgen.

Het is het verkeerd om de adolescentiefase als dé tijd van kommer en kwel voor te stellen. Toch stellen we vast dat veel ouders zich zorgen maken over hun kinderen.

Tijdens deze infoavond verneem je welke belangrijke steun je als ouder kunt zijn om je kind op weg naar volwassenheid op optimale wijze te begeleiden.


Wanneer

Maandag 5 december 2016 van 19u30 tot 21u30


Waar

Huis van het Kind, Savoyestraat 4, 3000 Leuven (vlak bij het M-Museum)


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via info@huisvanhetkindleuven.be of T. 016 27 24 90.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor