Activiteit

Infoavond Help, ik word papa (Antwerpen)

Als je partner zwanger is dan krijgt ze veel aandacht. Dat is volkomen terecht want zij bevalt, niet jij. Maar daarom moet niet alle aandacht alleen naar je partner gaan. Je verwacht toch samen een baby. Je zult er samen voor zorgen. En ook in het leven van een jonge papa verandert er veel.

Om welke veranderingen gaat het? Wat wordt er in onze cultuur van een jonge papa verwacht? Kun je je daarop voorbereiden? Wanneer en vooral hoe je dat? 

Tijdens deze infoavond krijg je van een vroedvrouw antwoord op al deze vragen. Je krijgt van haar ook heel wat praktische tips om goed voor je baby, je partner én jezelf te zorgen zowel vóór als na de bevalling.

Wanneer

Donderdag 17 november 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

ZNA Sint-Erasmus, Luitenant Lippenslaan 55, 2140 Borgerhout


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via mallory.schmitz@zna.be of op het nummer 03 270 81 31.

 

Dossier zwangerschap en geboorte

Info over zwangerschap, bevalling, en het leven met een nieuwe baby. Reken ook op Partena voor kraamzorg, kinderopvang, zwangerschapsverlof en babyvoordelen.

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

De week van de valpreventie 2018

De week van de valpreventie 2018

Blog 23 april 2018

Van 23 t.e.m. 29 april gaat opnieuw de Week van de Valpreventie door. Ook bij deze zevende editie staat alles in het teken van het thema ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’ De focus ligt op mensen die al een dagje ouder zijn, om hen te motiveren actief bezig te blijven en dit op een veilige manier. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor