Activiteit

Infoavond Help een peuter in huis (Alken)

Een peuter houdt van bewegen en actie. Hij tekent ook graag. Soms zijn er woedebuien. Hij zit nu eenmaal in zijn koppigheidsfase. Rond 18 maanden wordt een peuter zelfstandiger bij het eten. Dat doet hij graag met zijn handen en hij wordt kieskeurig. Tussen 18 maanden en 3 jaar zijn fantasiespelletjes heel geliefd. Jammer genoeg evolueren ook de angsten. Vanaf 2,5 jaar kan een kleuter naar de kleuterschool. Dat vergt voorbereiding, training, geduld en aanmoediging. Voor ouders is de peutertijd een tijd waarin ze hun improvisatietalenten goed kunnen gebruiken.

Tijdens deze infoavond krijg je een overzicht van de verschillende peutergedragingen. Zij worden in verband gebracht met de ontwikkelingsfase van een peuter. Je krijgt ook praktische tips om hiermee om te gaan. Er zijn gelukkig veel leuke momenten. De peutertijd is voor ouders zeker geen tijd vol beproevingen.

Wanneer

Woensdag 25 oktober 2017 van 19u30 tot 21u30


Waar

GC Sint-Jorisheem, Hendriksveldstraat z/n, 3570 Alken


Prijs

Gratis


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via de Opvoedingswinkel Hasselt.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds

Blog 2 december 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde 'Toekomstpact'over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.  De ziekenfondsen moeten evolueren naar gezondheidsfondsen. Iets waar Partena al langer mee bezig is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor