Activiteit

Infoavond Gezond optimisme (Tessenderlo)

Kom je alsmaar minder optimistische mensen tegen? En hoe zit het met je eigen ingesteldheid? Wat is er gaande? Tijdens deze lezing krijg je hulpmiddelen aangereikt rond houding, optimisme, positief zijn, lachen en accepteren. Leer in iedere situatie kiezen hoe je er tegenaan kijkt.

Kom je alsmaar minder optimistische mensen tegen?  En hoe zit het met je eigen ingesteldheid? Wat is er gaande? Optimisme is nochtans een krachtig hulpmiddel om je snel goed te voelen. Tijdens deze lezing krijg je hulpmiddelen aangereikt rond houding, optimisme, positief zijn, lachen en accepteren. Leer in iedere situatie kiezen hoe je er tegenaan kijkt.

Wanneer

Dinsdag 15 maart 2016 van 19u30 tot 22u


Waar

CC het LOO Tessenderlo, Vismarkt z/n, 3980 Tessenderlo


Prijs

10 euro / persoon


Registreer

Inschrijven is verplicht en kan via Vormingplus Limburg of T. 011 560 100.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Zit jij te veel stil? Doe de Zittest! 

Blog 10 mei 2017

Zit jij te veel stil? Om je bewust te maken van je zitgedrag, lanceert Partena Ziekenfonds de Zittest. En er is meer: Partena inspireert je ook om minder stil te zitten, met een gratis begeleidingsprogramma via e-mail en sms, en met handige beweegtips voor thuis, op het werk, onderweg of in je vrije tijd.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor